Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

The Boyfriend Tag in skok v ledeno vodo | On White Surface

1
YouTube video player

Srečno, zdravo in prijazno novo leto 2018 vam želiva! V današnjem novoletnem vlogu imava za vas The Boyfriend Tag v slovenščini in posnetek skoka v ledeno vodo na 1. dan v letu.

TheBoyfriendTag

Nama so prehitro minili prazniki ampak se veseliva leta, ki je prišel, saj se obetajo lepe stvari. Že takoj v januarju greva na super potovanje s super ekipo, kar bo čudovit začetek leta. Več o tem vam poveva zelo kmalu. Letos naju čakajo še malo bolj intenzivne priprave na poroko, poroka sama, veliko potovanj in zanimivih sodelovanj.

Imam pa eno novoletno željo (prošnjo) za vas. Bodite prijazni eden do drugega. Nič vas ne stane.

Čez praznike sva obiskala Lukove stare starše in šla na izlet v Trst. Ker naju je na poti ujel snežni metež sva obtičala na avtocesti. Kratkočasila sva se s tem, da sva posnela The Boyfriend Tag, ki je eden najbolj zaželjenih video posnetkov na Youtubu in se nama je zdelo, da bi tudi vas zanimalo.

Trst je nama zelo pri srcu za sprehode, nakupovanje in hrano. Imava pa težavo, da po navadi postaneva lačna med njihovo siesto, ko je vse  zaprto. Tokrat pa nama je uspelo pravočasno dobiti dobro hrano.

Decembra so prireditve vsak dan in povsod. Tako smo se čisto spontano znašli tudi na koncertu Big Foot Mame.

Sledilo je Silvestrovo, ki smo ga praznovali pri Korobaču v Kamniku. Dobri, stari prijatelji, prijetno vzdušje in glasba.

Na prvi dan v letu pa smo že takoj zjutraj delali neumnosti. Ker se nismo bili pri volji peljati do morja po dežju smo se odločili (no, jaz ne) za skok v ledeno vodo. Najbližje nam je bila Kamniška Bistrica, ki je še precej hladnejša od morja.

Tako, naj bo v 2018 vse po vaše in naj bo še boljše od 2017…če je to sploh mogoče!

TheBoyfriendTag

 

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.