Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Dekliščina v privat vili z bazenom

0

Po uspešno zaključeni fantovščini pa sledi še dekliščina. Moje punce in priča so me presenetili že zjutraj in me odpeljali v prelepo vilo z bazenom, kjer smo preživeli čudovita dva dneva.

Manjša deklišina se je odvila že v četrtek, ko sta me sestrični pričakali pred salonom, kjer si bom izposodila obleko in me peljale na večerjo. Seveda sem morala nositi krono in lento.

Že zjutraj ob 10h so bile na vratih sestrične, ki so me “našemile” v nevesto in me nahecale naj vzamem gorsko obutev, saj gremo v hribe. Peljali smo se proti Prlekiji in kmalu mi je bilo jasno, da to ne bo hoja v hribe. V Križevcih pri Ljutomerju smo zavili v prelepo vilo Isabela, kjer je bilo že na vratih vse okrašeno. Tam so me pričakali še ostali, kar me je zelo razveselilo.

Vila ima kapaciteto za 11 ljudi, brez težav pa bi jih spalo tudi več. V hiši je še savna in zunaj bazen, letna kuhinja, ter zunanji tuš. KRASNO!

Moja prva naloga kot bodoča Lukova žena je bila speči burek. Ni bil najboljši ampak nekako smo ga pojedli 🙂

Glede na to kako malo sem snemala si lahko predstavljate kako super smo se imeli.

Naslednji dan smo še cel dan uživali na bazenu in se sončili. Da o vsej dobri hrani, ki smo jo pojedli ne govorim.

Iskrena hvala mojim dragim puncam in moji zlati priči za tako lepo presenečenje in eno najlepših vikendov, ki sem jih doživela.

xx

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.