Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mogoče se bova še enkrat poročila | Hiša Lisjak | Dora in Luka | OWS vlogs

0
YouTube video player

Malo pozno, ampak namenila sva se ogledati dve poročni lokaciji. Skoraj sva že obžalovala najino lokacijo pa sva se na koncu prepričala, da je le bila pravilna izbira. Odpravila sva se v okolico Vransekga, na Kozolec pri Ribniku in Na Jaso. Kasneje pa sva se še okrepčala z odličnim kosilom Pri Šoferski Mamici. Vse to pa vodi Hiša Lisjak.

Prva lokacija, Kozolec pri Ribniku naju je čisto prevzela. Za vse tiste, ki še niste poročeni-nujno pojdite pogledat. Civilni obred se odvija pred kozolcom tik ob ribniku, s čudovitim pogledom. Na isti lokaciji, v leseni kapelici se lahko opravi tudi cerkveni obred, tako, da se ni potrebno voziti na več lokacij in premikati vseh svatov. Par korakov proč pa je prijetna restavracija, v lesu, s steklenim stropom, kjer se kasneje odvija večerja in zabava. Krasno!

Naslednja lokacija, ne daleč od Kozolca pri Ribniku pa je Na Jasi.

Ta pa je z razliko od intimnega ribnika malo bolj na odprtem. Sprejme do 200 gostov in na lokaciji se lahko odvija civilni obred, ter večera z zabavo. Na obredu lahko sedi veliko (verjetno vsi) svatov, saj so narejeni leseni podesti, kjer lahko postavite stole. Razgled na okolico je odprt in prečudovit, kar boste videli tudi v videu. Takoj ob tem stoji lesena hiša, ki je poleti odprta in zračna, kjer je prostor za kasnejšo zabavo. Poleti kuharji zunaj pred ljudmi pečejo hrano in ustvarijo nekakšen “live cooking”. V hiši je oder za band, šank in prostor za veliko miz. In kar je najpomembnejše, na sredini je veliko plesišče.

Najin zadnji postanek pa bila gostilna Pri šoferski mamici.

Pričakali so naju z najino najljubšo predjedjo, humusom. Kasneje sva si naročila po menuju, ki pa na žalost nima veliko vegetarijanskih jedi. Ko sva naročila solato in gobovi juhi naju je natakar zakrbljeno vprašal, če nam pripravijo nekaj brez mesa, ki ni na menuju, saj noče, da bi bila prikrajšana. In kar tako so skupaj spravili dve odlični (res, odlični) jedi. Luka je jedel štruklje jaz pa pirino “rižoto” s pinjolami in bučami. Njam.

Ko pa sva že mislila, da ne bova mogla niti požirka več pa sva dobila še sladico. Na lepem črnem krožniku so prinesli presno jagodno tortico in domač limonin sladoled. Še enkrat, njam.

Hvala za lep izlet in odlično hrano, Hiša Lisjak!

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.