Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Končno sva kupila avto!| Dora in Luka | OWS vlogs

0
YouTube video player

Pa je prišel ta dan, ki sva ga oba čakala. Po dveh mesecih iskanja pravega avtomobila za naju sva se odločila in končno kupila avto. Vsega odločanja, pregovarjanja, gledanja, testnih voženj…je končno konec!

Nikoli nisva hodila gledat znamke VW, niti se nisva kaj dosti o tem pogovarjala. Potem pa, ko nama res nič drugega več ni ostalo, kar bi nama bilo všeč, ustrezalo budgetu in najinim zahtevam, sva se odpravila pogledat še to znamko. Takoj sva se zagledala v tega Golfa Sportsvana in se še isti dan odločila, da ga bova kupila. Sedaj pa, ko gledava nazaj bi kateri koli drug avto bil velika napaka. Ta pa ima vse kaj potrebujeva in v vseh drugih pogledih ustreza kriterijem. Juhu!

Ko kupiš nov avto ga moraš pač peljat na eno daljšo vožnjo. Odločila sva se narediti poročne albume za babice in jima jih peljati. Tako sva se v nedeljo odpravila proti Kopru.

Morava povedati, da se avto odlično pelje in, da sva še potrdila najino izbiro.

Preživela sva lep dan na morju, kjer so bile temperature (za razliko od tega tedna!!) še zelo poletne. Ljudje se še kopajo in uživajo na plaži. Verjetno je bil to eden zadnjih vikendov.

Želiva vam lep teden in ne pozabite na giveaway, ki še vedno traja (do petka 28.9.2018).

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.