Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Na morje me je peljal | Dora in Luka | OWS vlogs

2
YouTube video player

Kako vam je všeč tale naš nov urnik? Nama zelo! Za vse, ki niste opazili-vlogi prihajajo ob 19:30 in ne več zjutraj ob 10h. Drugače pa ja, na morje me je peljal! V petek sem se spomnila, da bi mogoče bilo super, da izkoristiva lep vikend in se odpraviva nekam za 2 dni. Izbrala sva Krk, ki pa je nama zelo ljuba destinacija.

V soboto zjutraj sva se odpravila proti morju in na srečo ni bilo večjih zastojev. Res pa, da sva se od doma spravila šele okoli 10h. V Malinski, čisto ob morju sva rezervirala prijetno sobico v “hotelu” The House. Okoli nastanitve sva imela veliko restavracij, pekarn (zelo pomembno!! 😉 ), lokalov in najpomembnejše- plažo. Tako, da nama res ni bilo treba nikamor daleč hoditi.

Kopala sva se na peščeni plažici ne daleč od hotela, kjer je bila presenetljivo mrzla voda- to sva ugotovila šele ko sva plavala malo dlje in ugotovila, da je drugje voda toplejša. No, rezultat tega pa je bolniška ta teden. Bravo.

Moram vam povedati, da je bil drugače čudovit vikend, ni veliko ljudi, vreme je krasno, dobro sva jedla in se zabavala. Tako, da je bilo vredno.

Naslednji vlog bo še iz Krka, saj sva ta teden doma in življenje od kavča do postelje ni preveč zanimivo.

 

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.