Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Najin poročni dan in prvi mini honeymoon

2

Za nama je uradno najlepši dan najinih življenj, najin poročni dan. Sem mislila, da samo v ameriških filmih to govorijo, ampak je čista resnica. Obdana sva bila z neverjetno energijo najinih bližnjih, vsi so prispevali svoj delček, da sta najina srca polna ljubezni. Neponovljivo, nepozabno, čudovito.

Sobotno jutro je bilo neverjetno mirno. Jaz sem spala pri nama doma in Luka doma pri svojih starših. Čas sva imela za svoje jutranje “rituale”, najljubši zajtrk in psihične priprave na to kar naju je čakalo. Na skrivaj sva en drugemu napisala pisma, Luka je mojega skril v mojo nočno omarico, jaz pa sem njegovega dala Lukovi sestri, ki mu ga je zjutraj dala. To je že bil prvi čustveni moment, eden od mnogih.

Jaz sem si kasneje naredila make-up in kmalu za tem je prišel Luka Korošec, ki mi je uredil frizuro.

Okoli 12.ure pa so začeli prihajati tudi moja priča, mamica in sestrične, ki smo še skupaj zadnjič nazdravili mojemu še samskemu stanu. Happy moments in snemalka Adrijana so še ovekovečili te momente in čas je bil za odhod.

Prihod neveste je bil en najbolj živčnih momentov, saj je bil to prvi trenutek, ko sva se z Lukom videla. V spominu imam le, da sem na vse moči zadrževala solze ob tem ko sem Luka gledala kako zadržuje svoje 🙂

Bil je čudovit obred, vreme je bilo popolno, ne prevroče, brez dežja in vsi so bili ganjeni, najbolj pa midva.

Celoten obred se je dogajal v Galeriji Repanšek, kjer se je dan razvil v noro zabavo. Hrana je bila odlična, pijače na pretek in bend Sopranos nas je zabaval do pozne jutranje ure.

Še enkrat vsem HVALA od srca, hvala Alešu in ekipi Galerije Repanšek za organizacijo, cvetličarni Omers za krasno pripravljen prostor, bendu Sopranos za zabavo, Happy Moments za fotografije, Niku in Adrijani za posnetke, White Couture poročnemu salonu za obleko mojih sanj in seveda vsem dragim gostom za dobro voljo in velikodušna darila.

To pa še ni konec lepega. Popotniški portal Vandraj naju je v sodelovanju z potovalno agencijo Megabon povabil na kratek oddih v Rogaško Slatino, Atlantida Boutique Hotel, kjer sva preživala svoje prve medene dni.

Glede na to, da sva bila zelo utrujena je bil to za naju popolni oddih, saj je hotel v naravi, obdan z lepo naravo, trim stezami in ostalimi atrakcijami, kjer lahko preživiš čas na prostem. Poleg tega pa je v hotelu krasen SPA, z lepim bazenom, jacuzzijem, tremi različnimi savnami, itd… zraven pa ponujajo še masaže in druga kozmetična razvajanja. Več o tem pa že v petek.

 

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.