Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Projekt Mirno Morje in podelitev giveawaya| Dora in Luka | OWS vlogs

0
YouTube video player

Danes je pa vlog malo drugačen, ni tako dinamičen kot ponavadi ampak bolj bazirava na kavču. Predstaviva vam dobrodelen projekt Mirno Morje, kjer že vrsto let sodelujejo najini starši. Letos pa sva eno malo malenkost prispevala tudi midva in jim podarila sponzorske majčke. Ne pozabite gledati do konca, saj razglasiva nagrajenki našega giveawaya.

No, vse se začne pa s čistim avtom. Na žalost je Andraž odličen fotograf in se še ni odločil odpreti svoje ročne avtopralnice, ampak, če se kdaj bo, bo to sigurno najbolj uspešna avtopralnica. Moj avto izgleda kakor iz salona (kupila sva 2 leti starega) in diši po novem. Kakor pravi Luka, next level pranje avtomobila. Hvala Andraž za trud 🙂

Nadaljujeva pa s projektom Mirno Morje. To je odprava več kot 120 jadrnic s skiperji in učitelji, ki peljejo na morje otroke, ki drugače s takšnih ali drugačnih razlogov verjetno ne bi šli. To so otroci, ki so izredno hvaležni za te počitnce, uživajo vsak trenutek, sklenejo močna prijateljstva in ustvarijo nepozabne spomine.

Letos pa so vse to počeli v On White Surface majčkah! Super, ne?

Nagrajenki najinega giveawaya, upam, da sva tudi vaju vsaj malo razveselila in, da peljeta majčki kam na lepše:)

Mi pa se vidimo v sredo, lep vikend!

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.