Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Razvajanje v luksuznem hotelu

0

Kot nadaljevanje prejšnjega bloga pa še malo več lenarjenja in razvajanja na najinem Vandraj Honeymoonu.

Kakor sem že napisala, popotniški portal Vandraj in potovalna agencija Megabon so naju napotili v Atlantida Boutique Hotel v Rogaško Slatino, kjer sva preživela prvi mini honeymoon.

Prvi dan sva si želela ogledati okolico, saj je bilo vreme še zelo lepo. Na recepciji so nama prijazno svetovali kam se napotiti. Ogledala sva si park v centru mesta in kmalu odšla nazaj, saj se nama je mudilo v bazen. Seveda pa je še veliko zunanjih aktivnosti in krajev, ki jih lahko obiščete. V okolici so kolesarske poti, trim steze, poleg hotela pa še športni park.

V času ko sva midva obiskala hotel pa se je odvijal Anin festival, ki je zabaval Rogaško Slatino s koncerti.

Hotel je bil sam po sebi za naju dovolj, saj sva tam jedla zajtrk in večerjo čez dan pa se zabavala v SPAju.

SPA vsebuje velik bazen in jacuzzi. Ležalniki so ob bazenu, na dveh zunanjih terasah in v posebni sobi, kjer je tišina. Na voljo so tri različne savne, ki sva jih vedno imela čisto zase. Dve finski in ena turška.

Vedno so na voljo kopalni plašči in sveže brisače. Prav tako pa si lahko vsak postreže s komplementarno svežo vodo,čajem in jabolki.

Poleg vodne aerobike je na voljo še veliko drugih aktivnosti. Stvari, ki pa je Luku bila najbolj všeč pa je bil fitnes, ki sva ga za čas najine telovadbe seveda imela samo zase. To rabiva doma!

V SPA programu so tudi masaže, nega obraza, depilacije in druge kozmetične storitve.

Da ne dolgovezim, vsekakor priporočam obisk. Paket, po ugodni ceni (-42%) najdete na tem linku. Peljite svoje ljubljene na romantičen oddih 🙂

 

 

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.