Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Vse o načrtovanju poroke

0

Tokrat bo vlog za nekatere popolnoma dolgočasen, saj samo sediva na kavču in govoriva vse o načrtovanju poroke. Pa tudi takšni morajo biti 🙂

Obljubim, da bom po poroki napisala dolg blog post z vsemi podrobnostim in vse opremila še s slikami. Za ta teden pa samo na grobo opišem glavne točke na katere je potrebno biti pozoren.

 1. Prostor poroke – To je potrebno poskrbeti že zelo zgodaj, vsaj leto prej, saj je povpraševanje veliko. Šele ko dobiš datum lahko urejaš vse ostale stvari.
 2. DJ/Band – Prav tako svetujeva, da uredite čimprej, saj so dobri in cenovno dostopni že vsi zelo zasedeni.
 3. Fotograf/Videograf – Midva sva našla Happy Moment preko Instagrama, ki je dobro orodje za iskanje fotografov. Videograf pa bo za ta dan Lukov sodelavec.
 4. Catering – Večinoma je v sklopu prostora, ki ga najameš, drugače imaš eno skrb več.
 5. Obleke – Če obleko najameš samo za ta dan je tudi potrebno iti vsaj pol leta prej, ker je mogoče ravno ta, ki ti najbolj pristoji za tvoj dan že oddana. Jaz sem svojo našla v salonu White Couture.
 6. Prstani – Za izdelavo potrebujejo okoli 3 tedne in v poletnih mesecih je veliko zlatarjev na počitnicah, zato ne čakaj na zadnji moment. Midva sva svoje kupila v Zlatarni Celje s popustom, ki sva ga dobila na poročnem sejmu.
 7. Rože in dekoracija – Pri tem bo Pinterest tvoj najboljši prijatelj saj tam najdeš ogromno inspiracije. Midva sva ta dan zaupala cvetličarni Omers, ki bo poskrbela za celotno okrasitev.
 8. Torta – Jaz imam v družini kar nekaj slaščičarn, glavna torta pa bo iz slaščičarne Rašica v Črnučah.
 9. Matičar – Ni potrebno hoditi posebaj na občino, saj matičar lahko pride na prizorišče. Treba je oddati dovoljenje za poroko na lokaciji na občino in rezervirati datum. Plačaš malo pod 200EUR.
 10. Vabila in ostale tiskovine – Etsy je super za to, saj imajo res moderne in estetske stvari. Midva sva se tega lotila kar sama in dala izdelati v tiskarni Element v Kamniku.
 11. Hair&Make up – Za lase bo poskrbel Luka Korošec, ki ima salon v stari Ljubljani poleg Romea in pride na dom. Za make up pa Karin Poravne, ki pa sem jo našla preko Instagrama. Luka bo zase poskrbel sam 🙂

Upam, da je to približno to. Če sem kaj izpustila pa mi pišite 🙂

xx

2 Responses
 • Komatarji
  July 28, 2018

  Radi vaju imamo❤

  • On White Surfacec
   July 30, 2018

   Midva pa vas <3

  What do you think?

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.